Café Sergeant Peppers

“So may I introduce to you”. Het is de eerste zin uit ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ van de legendarische Beatles. Wij zetten de fictieve Sergeant Peppers graag op een voetstuk in ons café, letterlijk. Hij ging de boeken is als icoon. Zo zijn Sergeant Peppers en zijn band tegenwoordig niet alleen jaarlijkse te horen in de top 2000, ook in ons café wordt er dagelijks een biertje op gedronken.

Ons ‘Sergeants Peppershart’ klopt voor muzikale sessieavonden, zomerse cocktailnights, winterse après-ski borrels en speciaal bieren, gezamenlijke juichsessies tijdens het voetbal en 90’S party’s. Deze veelzijdigheid zit in ons bloed. We blijven onze gasten (zelfs onze vaste gasten)steeds weer verrassen met onze ‘feestkalender’.

Ooit hopen wij net zo legendarisch te zijn als het album van de Beatles. De momenten waarop onze gasten terug denken aan de avonden waarop zij hun eerste liefde ontmoet hebben, waar ze samen met honderden anderen gejuicht hebben voor het Nederlands elftal of waar ze avonden doorgehaald hebben met hun beste vrienden. En misschien dwaalt de gedachte wel terug naar de momenten van hoofdpijn de volgende morgen, maar wél met een glimlach op hun gezicht!

Terug naar diensten