Restaurant Sergeant Peppers

“Sit back and let the evening go”. De liefhebbers onder ons herkennen deze quote uit het nummer ‘Sergeant Peppers’ van de Beatles. Het is dé omschrijving van een avond in ons restaurant in Uden. Bij restaurant Sergeant Peppers kun je heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer. We dagen jullie uit om lekker jezelf te zijn en vooral: te genieten! Schuif aan en laat u verwennen, we staan gelijk voor u klaar!

Neem plaats en sit back in ons sfeervolle restaurant, in onze verwarmde serre en in de zomer op ons heerlijke terras. Verwen jezelf met een heerlijk gerecht of stel je eigen burger samen. Zoals we hier bij Sergeant Peppers zeggen: “MAKE A SELFIE”. Maak het jouw ‘Best Burger in Town’. Voor degene met keuzestress hebben we 6 speciale burgers samengesteld, welke elk half jaar in een nieuw jasje worden gestoken.

Ons menu heeft niet voor niks ‘Burgers etc.’. We serveren o.a. ook heerlijke vlees -en visgerechten en een salade ontbreekt natuurlijk ook niet. Ben je vegetarisch of heb je een allergie? Vraag gerust naar de mogelijkheden, want alles is bespreekbaar.

Terug naar diensten